diumenge, 3 de juny del 2012

Volkswagen Golf GTI W12

Segons comenten els seus creadors, els va portar només 8 setmanes aconseguir fer aquest prototip i per a això van utilitzar peces del grup VAG, com ara el motor del Bentley Continental GT i els frens de l'Audi RS4. No solament és el Golf més potent mai abans produït per Volkswagen, sinó que també és el més veloç en superar una velocitat màxima de 320 km / hi una acceleració de 0 a 100 km / h en tan sols 3.7 segons. No obstant això, només és un model per afegir en el nostre àlbum de fotos particular ja que la marca alemanya no té intenció de comercialitzar-lo. Té un motor W12 biturbo de 6.0 litres amb tracció posterior i 650 CV que està muntat longitudinalment darrere del conductor i el passatger davanter. La transmissió és automàtica de sis velocitats.


Les prestacions es potencien gràcies a uns accessoris aerodinàmics lleugers com alumini, fibra de carbono i un difusor d'aire que la missió d'un aleró posterior per mantenir subjecte al cotche en altes velocitats.
Així mateix l'estabilitat es va aconseguir reduint la seva altura en 70 mm i 160 mm més d'amplària. Unes rodes esportives de 19 polzades, especialment manufacturades per acompanyar la tracció.

1 comentari:

  1. Aquest cotxe m'agrada molt com a estètica, és un cotxe per joves i molt esportiu.
    M'ha agradat la noticia perquè està molt ben explicada.

    ResponElimina